Zwangerschapstraining & Voeding

Het lijkt zo normaal: zwanger worden, zwanger zijn. Het is altijd een verassing als het zover is. Helaas is het voor veel stellen met een kinderwens helemaal niet zo vanzelfsprekend. Sterker nog, de gewenste zwangerschappen die uitblijven zijn de laatste jaren enorm gestegen. Een van de stappen die aanstaande stellen moeten aanpassen om uberhaupt in aanmerking te komen voor medische interventie, is hun leefstijl met als basis beweging en goede voeding.

Zwanger zijn is dus geen excuus om maar hele avonden op de bank te liggen, sterker nog, Het komt je lijf, je gezondheid en je baby niet ten goede. Het wordt wetenschappelijk steeds meer aangetoond hoe groot de invloed van voeding en beweging is, voorafgaand en tijdens de zwangerschap, op een mensenleven lang. De gezondheid van een kind begint in de baarmoeder. Daarom is het van cruciaal belang om bijvoorbeeld voor en tijdens de zwangerschap niet (te) veel aan te komen, om klachten zoals zwangerschapssuiker en bekkeninstabiliteit te voorkomen. Goede begeleiding over zwangerschapsbeweging en voeding is daarom een must!

Aan de hand van 1 op 1 traject stellen we samen een persoonlijke plan op, om je te voorzien van de juiste kennis en begeleiding over gezonde voeding en training (bijvoorbeeld diastase en urineverlies voorkomen) tijdens en na de zwangerschap. Healtcoach Saar zal je tijdens het gehele proces op een verantwoorde wijze coachen, zodat je zo gezond & fit mogelijk door je zwangerschap heen wordt geleidt, maar ook blijft!

Interesse? Vraag een gratis intake.

Afvallen na zwangerschap

Na de bevalling willen moeders het liefst zo snel mogelijk de kleding weer aan kunnen van vòòr de zwangerschap. Het lichaam van een vrouw heeft zich negen maanden lang voorbereid op de komst van een kind. Diezelfde tijd heeft het lichaam van de moeder weer nodig om te herstellen!
Benieuwd hoe je zo snel mogelijk weer fit wordt in je eigen lijf?
 

Neem gerust contact met ons op.