Barthjeu- Manager

In augustus 2019 ben ik gestart met trainen bij Saar. Mijn reden om te starten met personal training was de wens om een betere conditie en spierkracht te ontwikkelen door effectief ( technisch ) te trainen. Mijn belangrijkste doel daarbij was om tijdens obstacle runs een betere prestatie neer te kunnen zetten.

Al snel nadat ik bij Saar was gestart kwam het gesprek op de juiste voeding. Strakker en fitter worden, maar vooral energieker en sterker de dag doorkomen begint met voeding! Met enige tegenzin ben ik op advies van Saar gestart om hier meer aandacht aan te besteden en met resultaat. Uiteindelijk ben ik in 3 maanden 10 kilo afgevallen, heb ik m’n buikomvang met zo’n 21 cm kunnen verkleinen en m’n spierkracht sterk vergroot.

Strakker en fitter worden, maar vooral energieker en sterker de dag doorkomen begint met voeding!

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Saar me niet alleen op haar eigen energieke wijze heeft gestimuleerd om m’n sportieve doelen te bereiken maar mij vooral heeft gestimuleerd mijn lifestyle aan te passen. Dus wanneer je niet bang bent voor een lifestyle veranderende aanpak dan kan ik je personal trainen bij Saar zeker aanbevelen.