Katja van der Vliet- Verpleegkundige

Mijn naam is Katja, 22 jaar en ben werkzaam in de zorg. Sinds een paar maanden train ik samen met mijn vriend bij Healthcoach Saar. Iedereen weet dat werken in de zorg erg belastend is voor je lichaam. Mijn vriend werkt als bedrijfsleider in de horeca. De hele dag moet hij veel lopen en staan waardoor hij vooral zijn rug belast.

Samen hebben wij gekozen voor 1 op 2 training, omdat we sterker willen worden en ons lichaam graag fit willen houden. Wij willen graag ons werk blijven doen en dus op lange termijn geen lichaamsklachten aan overhouden. Beide trainen we al jaren, maar door onze drukke bestaan hebben we het vaak laten schieten en is het ineens opgehouden. Als we vrij waren kozen we er dan toch voor om lekker op de bank te hangen met een filmpje en een chippie.

Uiteindelijk besloten we samen een proefles bij Saar te volgen. Omdat we allebei een dominante persoonlijkheid hebben, hadden we iemand nodig die sterk in zijn/haar schoenen zou staan. Iemand die krachtig is van persoonlijkheid en erg veel pit heeft. De klik met Saar was dan ook meteen goed. Dit was de juiste persoon om ons te coachen. Inmiddels vier maanden verder en nog steeds ontzettend naar ons zin. Saar motiveert en laat ons zien dat we alles kunnen bereiken, zolang we maar goed voor ons zorgen. Alles draait om training en voeding. Als je dat in de juiste verhouding gebruikt, dan sta je veel sterker in je schoenen.

Saar heeft het voor elkaar gekregen dat we in plaats van een chippie, nu lekker aan de kwark met noten zitten!

Tijdens de oefeningen, richten we ons vooral op de techniek om zo blessurevrij te blijven. Ons doel was om fit te worden en rugklachten te verminderen. Dit  doel is inmiddels bereikt. Next stop: Fit blijven en sterker worden. Wekelijks trainen wij twee keer bij Saar en elke week zien we enorm veel progressie. Ik zou Healthcoach Saar bij iedereen aanraden, jong of oud. Ze staat enorm positief in het leven wat heel aanstekelijk werkt en de trainingen zijn altijd heel gezellig en heel leerzaam. Ze ondersteunt en stuurt je daar waar nodig is. En het allerbelangrijkste, ze helpt je doelen behalen met enorm veel plezier in het trainen en voeding, want in plaats van een chippie op de bank, heeft Saar het nu voor elkaar gekregen dat we lekker aan de kwark met noten zitten ;)