Nancy Vroon- Eigenaar Rode Rozen & Taartjes

Via via kwam ik bij Saar terecht voor personal training. Ondanks dat ik mijn hele leven heb gesport en altijd op mijn eten let, lukte het mij maar niet om die paar extra kilootjes er vanaf te krijgen. Daarnaast is de laatste jaren mijn hormoonhuishouding veranderd door mijn leeftijd wat natuurlijk ook niet mee helpt #50plus.

Nu ik 2 x per week met Saar train ben ik erg gemotiveerd om mijn doel te bereiken.Ik wil gewoon die extra kilo's kwijt, punt!

En we zijn op de goeie weg, ik heb een paar weken een voedingsdagboek bij gehouden waaruit bleek dat ik veel meer mag eten dan ik normaliter deed. Ik kreeg te weinig calorieën binnen waardoor mijn lichaam overschakelde naar een spaarstand en ik daardoor dus niet afviel. Dit was voor mij een echte Eye opener! Nu mag ik best veel eten en ik val nog af ook. Wie wil dat nou niet ;-)

"Nu mag ik best veel eten en ik val nog af ook!"

Langzaam aan beginnen mijn vrouwelijke vormen ook weer terug te komen en verdwijnen mijn muffin-tops op mijn heupen. Dit resultaat is er al na 6 weken. Als je het op kan brengen om gemotiveerd er lekker tegenaan te gaan door middel van  sporten & gezond eten dan raad ik Saar van harte aan.

Saar is erg professioneel en gemotiveerd en samen kan je veel bereiken. Verwacht geen wonderen van Saar als je zelf niet van plan bent om er wat aan te doen. It takes two to tango!!