Sanne Pex- Verkoop Binnendienst

Mijn naam is Sanne Pex en ben 31 jaar oud.
Wij hebben een zoon van 4,5 jaar en ons tweede kindje is opkomst.
Na mijn 20 weken echo kreeg ik van de verloskundige te horen dat er een groot kans aanwezig was, dat ik zwangerschapssuiker had. Helaas kon dit pas na de 24ste week getest worden.

Saar heb ik 3 jaar geleden leren kennen via een proefles bootcamp.
Via facebook zag ik dat ze inmiddels een eigen studio tot haar beschikking had in Pijnacker. Ik zag dat ze vrouwen begeleidde die zwanger waren door middel van training en voeding.

"Mijn doel was dan ook om een positieve uitslag te krijgen met betrekking tot de test en dit is gelukt!"

Dit was voor mij het moment om aan de slag te gaan en een proefles aan te vragen, want om nou af te wachten of je zwangerschapssuiker hebt, dat was zeker geen optie. Voorkomen is beter dan genezen.
Samen hebben we een plan opgesteld met betrekking tot voeding en training. Sindsdien train ik 1x per week  1 op 1 met Saar en krijg ik uitgebreid persoonlijke advies over mijn voeding. Mijn doel was dan ook om een positieve uitslag te krijgen met betrekking tot de test en dit is gelukt!!

Saar is een goede coach, die je voorziet van alle tools en je met veel humor motiveert het beste uit jezelf te gaan halen. Ik weet zeker dat de trainingen van nu niet alleen me helpen tijdens mijn zwangerschap, maar ook daarna. Ik voel me fysieker sterker en heb meer energie dan ervoor. Mijn bekkenklachten zitten me niet meer in de weg en die zullen me zeker helpen tijdens de bevalling. Saar is echt een topper en raad iedereen die het uiterste uit zichzelf wil halen met de juiste technieken aan om bij haar te gaan trainen!