Wendy van Nieuwenhuizen- Hoofd Consultancy

Ik ben Wendy van Nieuwenhuizen en woon in Delft, ik ben 45 jaar en ben Hoofd Consultancy op een verander afdeling.
Bijna 2 jaar heb ik een whiplash na een kop-staart botsing. Ik heb verschillende revalidatie trajecten doorlopen en was op zoek naar goede begeleiding voor meer pijnvrij bewegen en conditie opbouw.

Saar is bekend met dit soort trajecten en past hierdoor goed bij mijn specifieke trainingsvraag. Ze houdt rekening met je niveau en weet steeds hoe ze aantoonbare verbetering weet te realiseren. Ik dacht dat ik eigenlijk beperkt was met de trainingen, vanwege me klachten, maar ze wist hoe de trainingen afwisselend te houden en goed te spitsen op je persoonlijke wensen.

"Weer durven bewegen en vertrouwen opbouwen na een whiplash, heb ik er inmiddels uitgehaald!"

Ik train inmiddels 2 maanden en ik heb in deze twee maanden meer resultaat bereikt dan een jaar trainen bij een sportschool en ervaar aantoonbaar minder pijn. Daarnaast heb ik een betere houding gekregen, doordat ik gerichte oefeningen krijg voor bepaalde spiergroepen, die me helpen de dag beter door te komen, zowel op werkgebied als prive.

Weer durven bewegen en opbouwen van vertrouwen heb ik er al zeker uitgehaald. Ik zal voorlopig twee keer per week personal training blijven volgen voor mijn nieuwe doelstelling, namelijk dit keer mijn conditie verder op peil te brengen!

Saar geeft je alle tools om jou doel te bereiken, jouw doel is namelijk haar doel en zal je blijven motiveren om tot de gewenste resultaat te komen. Bovenal is het een fijn en leuk persoon om mee om te gaan. De trainingen zijn dan ook altijd een hele beleving. Elke keer met een voldaan en goed gevoel de studio verlaten. Dat wil toch iedereen?