Tamara Schlarmann

Mijn naam is Tamara en ik ben moeder van 2 kinderen.
Ik kwam bij Saar om mijn leven een ander draai te geven. Ik was iemand die altijd wel lette op gezonde voeding,
athans ik dacht dat ik gezond at, maar ik bereikte nooit het gewenste resultaat.
 

Anderhalf jaar geleden besloot ik het trainen op te pakken en te werken aan mijn gezondheid. Ik koos voor een 1 op 1 traject met saar en ging 2x per week aan de slag met mijn lichaam. Het hele proces was voor mij een beleving. Ik kwam om wat kilo's kwijt te raken, maar door zo intensief bezig te zijn met voeding en trainen, heb ik geleerd dat dit niet alles is. Naast de nodige kilo's kwijt te zijn geraakt, heb ik veel geleerd over mezelf en hoe ik in het leven sta. Trainen maakt je mentaal krachtiger, maar wat ik niet wist is dat voeding een hele grote rol speelt in hoe jij in het dagelijks leven functioneert. Je bent letterlijk wat je eet!

  "Vermoeidheid, hoofdpijn, geprikkeld zijn, last van buikpijn? Allemaal verleden tijd!"


Ik ben gaan inzien dat voeding je maakt of je breekt. Als je niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, ga je dit voelen in je fysieke toestand maar ook je geestelijke welzijn. Vermoeidheid, hoofdpijn, geprikkeld zijn, last van buikpijn? Allemaal verleden tijd!

Uiteraard is dit niet zonder slag of stoot gegaan. Saar is behalve een trainer ook een hele fijne coach, die je begrijpt en alle geduld heeft.  Zij heeft mij geleerd wat dicipline en doorzettingskracht zijn.Tot op de dag van vandaag, heb ik nog profijt van alles wat ik anderhalf jaar geleden gestart ben. Dit is de investering in je zelf echt meer dan waard. Sterker lijf, krachtiger persoonlijkheid. Saar is een verrijking in je leven.
Met lood in je schoenen starten en daarna nooit meer weggaan, omdat je niets liever zou willen.