Personal Training

Onder leiding van NASM-personal trainer werk je aan je fysieke en mentale gesteldheid. NASM-geaccrediteerde trainers en coaches hebben een complete kennis van wat er nodig is om succes te bereiken voor iedere klant, ongeacht je doelstelling. De benadering is altijd gericht op een duurzaam resultaat.
Door middel van personal training, voedingsadvies en coachgesprekken zorgt healthcoach Saar ervoor dat je je beter voelt dan ooit.  

*Vind je het leuker om samen met iemand de uitdaging aan te gaan en zo ook de kosten delen? Naast 1 op 1 trainingen verzorgt Healthcoach Saar uiteraard ook 1 op 2 trainingen. 

Sporten met medische klachten

Heb jij medische klachten, zoals nekproblemen, rugproblemen, pijnlijke knie, schouderklachten of bekkeninstabiliteit? En zie je er tegenop om te sporten?Of ben je er mee gestopt, omdat je het vertrouwen kwijt bent geraakt in je eigen lichaam?
Wij helpen je te bewegen binnen je mogelijkheden en werken zo aan herstel van vermindering van klachten, zodat jij de baas blijft over je eigen lichaam.

Burnout Herstel

Heb jij een burn-out? Of ben je hiervan aan het herstellen? Healthcoach saar helpt je om je weer fris in je hoofd en sterk in je lijf te voelen. Dit doen wij door stap voor stap te werken aan je fitheid en zo je mentale en fysieke veerkracht terug te vinden.

Werkwijze

1.    Tijdens een intakegesprek in onze exclusieve personal training studio in pijnacker maken we jouw doelen concreet.
2.    Hierna volgt een intake,waarbij we kennis maken met hoe jouw lichaam functioneert. De eerste les bestaat uit meten, wegen en het afleggen van een aantal fysieke testen gebaseerd op het NASM-assesment. Hierbij kijken we naar wat het lichaam precies nodig heeft om het weer in balans te krijgen.
3.    Aan de hand van de uitslagen van de testen, stellen we een specifieke plan op, zodat we jouw gestelde doelen op korte termijn kunnen behalen en vooral te behouden op lange termijn.
4.    Dit plan is helemaal afgestemd op jou als individu. In dit traject zullen we je alle tools aanreiken op het gebied van beweging, voeding en mindset die aansluiten op jouw als individu.
5.    Samen zullen we regelmatig evalueren, om je continu te blijven uitdagen en vooral gemotiveerd te houden.

* Naast personal training in onze studio geven we uiteraard ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.